Toimistosiivous
Siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme siivouspalveluiden tarpeeseen.
Lue lisää
Muuttosiivous
Siivoojamme hoitaa asuntosi siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja). Älä siis turhaan hermoile, vaan ota yhteys meihin ja sovitaan aika muuttosiivoukselle.
Lue lisää
Rappusiivous
Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella myös asiakkaita kuuntelun seurauksena kehitämme toimintaamme vastaamaan entisestään asiakkaiden toiveita ja odotuksia.
Lue lisää
Kotisiivous
Kanssamme tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa.
Lue lisää
Myymäläsiivous
Siivoojamme hoitaa myymäläsi (kaikenlaiset myymälätilat ja kaupat) siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja).
Lue lisää
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Toimistosiivous
 • Muuttosiivous
 • Rappusiivous
 • Kotisiivous
 • Myymäläsiivous

Siivouspalveluita ja siivouspalvelut Kouvola Kotka Hamina Kymenlaakson toiminta alueella.

logo

RediSiivouspalvelut on siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme ongelmiin ja tulemme mielellämme kertomaan lisää siivouspalveluistamme ja sen toimivuudesta, siivous on meille tuttua.

Kaipaatteko omaa tuttua ja turvallista luottosiivoojaa?

Yhteistyömme asiakkaan kanssa on palvelumme perusta!
 • Sopimukset laaditaan joustavaksi, emme sido asiakasta jäykkiin sopimusehtoihin, siivoamme myös sieltä missä likaa on. 
 • Siivouspalvelut turvallisesti omilta ammattisiivoojilta
 • Siivouspalvelut  suorittaa oma tuttu Luotto Siivooja, jonka kanssa voi sopia myös suoraan siivoukseen liittyvistä asioista ja siivouspalveluista. 

Siivoustyöt

 • Ota meihin yhteyttä, tulemme arvioimaan ja tekemään kilpailukykyisen tarjouksen yrityksellesi. Meillä siivoojat pysyvät samoina siivouskohteissamme.
 • Olemme luotettava yhteistyökumppani ja huolehdimme asiakkaidemme tilojen siisteydestä vankalla ammattitaidolla. Sopimussiivouspalvelumme kattavat lähes kaikenlaiset kiinteistöt.
 • Teemme asiakkaillemme sopimussiivouksen lisäksi myös toimistosiivoukset erikoissiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, kokolattiamattojen pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset.

COVID-19

Hillitäksemme koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 –tartuntatautiepidemian leviämistä olemme ohjeistaneet omia työntekijöitämme toimimaan asiakaskohteissamme. Olemme lisänneet kosketuspintojen puhdistusta ja siivousaineena käytämme pesevää ja desinfioivaa puhdistusainetta. Tämä toimenpide saattaa aiheuttaa väliaikaisesti sen, että siivousaikaa käytetään enemmän kosketuspintojen siivoamiseen kuin aikaisemmin ja tämä saattaa vaikuttaa muiden tilojen normaaliin siivoukseen. Toivomme kaikilta ymmärrystä tilanteeseen.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. RediSiivouksen organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin.

Tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön RediSiivoukselle tai tiedustella siivoustarpeestasi täyttämällä lomakkeen.
Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

Täytä tähdillä pyydetyt kohdat, olemme yhteydessä ja tarkennetaan  tarjouspyyntö tiedot. Voit myös yksinkertaisesti lähettää tarjouspyynnön vapaamuotoisesti info(at)redisiivous.com

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Riittää kun täytät tähdellä* merkityt kohdat olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin!

Asiakaskoostumus

Asiakassuhteemme vaihtelevat päivittäisestä kertasiivouksesta sopimussiivoukseen.

Sinua kuunnellen

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua.

Olemme ylpeitä

Pitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi iso joukko siivousalan ammattilaisia.

Talodellinen

Tehokas toimintamme takaa sinulle paitsi helppoutta, myös joustavuutta siivoamme sieltä missä likaa on.